ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Δήμος Μυλοποτάμου: Σύσκεψη για ασφάλεια και ετοιμότητα εν όψη θερμού καλοκαιριού

0

Οι μειωμένες βροχοπτώσεις και η υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες έχουν κινητοποιήσει τις υπηρεσίες πολιτικής προστασίας των δήμων προκειμένου να παρθούν μέτρα για το ξηρό και θερμό καλοκαίρι που όπως όλα δείχνουν έχουμε μπροστά μας.

Έτσι την περασμένη εβδομάδα στη συνεδριακή αίθουσα του Δήμου Μυλοπόταμου ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Ιωσήφ Βουκάλης  και υπεύθυνος σε θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής των κατοίκων, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με όλα τα συντονιστικά όργανα για θέματα πολιτικής προστασίας, παρουσία του δημάρχου Γεωργίου Κλάδου και του εντεταλμένου περιφερειακού σύμβουλου σε θέματα πολιτικής προστασίας Μιχάλη Σαρρή.

Παρόντες επίσης στην σύσκεψη ήταν ο αντιδήμαρχος Ζαχαρίας Λαδιανός, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κιαγιάς και οι πρόεδροι των δημοτικών κοινοτήτων του δήμου.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η σημασία της πρόληψης και η ανάγκη άρτιας οργάνωσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών, ενώ τονίστηκε πως η ετοιμότητα και η συνεργασία μεταξύ των αρμόδιων φορέων είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία των πολιτών και των κατοικημένων περιοχών.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ